TILAA ASIAKASKIRJE

Saat säännöllisesti tietoa tärkeistä äitiysaiheista, uutuustuotteista, tarjouksista, sekä Bebesinfo-tilaisuuksista.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja tilaa

Lisätietoja >>

HAKU

Etsi artikkeleita hakusanoilla.

Valokeilassa

Lasse Maijala auttaa äitejä ja vauvoja osteopatian avulla

Bebesinfon ainoa miespuolinen asiantuntija on osteopaatti Lasse Maijala.

Hän on erikoistunut vauvojen ja lasten hoitoon ja pitää vastaanottoa Tapanilassa. Lasse on ensimmäinen Suomessa koulutuksensa saanut osteopaatti, joka on hyväksytty General Osteopathic Council:in jäseneksi. Council on Englannissa toimivien osteopaattien valvova elin, jolla on hyvin tiukat määräykset osteopaattien koulutuksen tasosta. 

Lasse kiinnostui osteopatiasta omien selkäkipujensa kautta. Kun mikään perinteinen hoito ei auttanut, hän päätti itse opiskella aihetta lisää. Hakiessaan fysioterapeutiksi hän törmäsi osteopatian hoitofilosofiaan ja tunsi sen hänelle oikeaksi. Toisen opiskeluvuotensa aikana Lasse sai ahaa-elämyksen, joka ajoi hänet opiskelemaan lisää. Lasse lähti erikoistumaan vauvojen ja lasten hoitoon Englantiin, sillä Suomessa vastaavaa koulutusta ei ole tarjolla. Lasse koki saavansa myös avartavampaa oppia maasta, jossa osteopatia on hyväksytympi hoitomuoto ja osa terveydenhuoltojärjestelmää.

-Jos vauvat hoidetaan syntymätraumoistaan ja lapset  hoidetaan aina kehitysvaiheiden jälkeen, voidaan ehkäistä monia pitkäaikaisia vaikeuksia ja lapsen kasvu voi tapahtua puhtaalta pöydältä. Amerikassa tehdyssä tutkimuksissa todettiin lähes 90 %:lla lapsista kalloon kohdistuneita toimintahäiriöitä syntymän jälkeen. Jos näitä ei hoideta, ne voivat kasvun myötä aiheuttaa vakaviakin ongelmia, Lasse kertoo.

Bebes-yrittäjä Päivi Laukkanen valmistaa vanhempia synnytykseen

Päivi Laukkanen on toinen Bebesin omistajista, äiti ja synnytysvalmentaja. Tämä pirteä punapää on tunnettu positiivisena ja idearikkaana energiapakkauksena. Hänen intohimonsa on muuttaa synnytyskulttuuria positiivisempaan suuntaan.

Päivi aloitti yrittäjän uransa jo 15 vuotta sitten tanssin merkeissä. Bebes-liikkeen hän avasi sisarensa kanssa keväällä 2003. Päivi sai kannustusta työlleen vuonna 2005, kun hänet valittiin Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi.

Päivin haave viisilapsisesta perheestä on yhtä vaille täynnä. Matias, hänen miehensä 13-vuotias poika vierailee perheessä viikonloppuisin, tytär Pinja on ensimmäistä vuotta Montessori-luokalla, 5-vuotias Julius aloittaa syksyllä eskarin ja nuorimmainen Peppi on 1,5-vuotias. Pepin hoidon ohella Päivi keskittyy kehittämään Bebesinfo-sivustoa ja synnytysvalmennus-palveluita Bebesin asiakkaille.

Jaana Cowasji, hyvä synnytys syvärentoutuksen avulla

Bebesinfon uusin asiantuntija on iloinen ja empaattinen hypnosynnytysvalmentaja Jaana Cowasji. Jaanalla on kaksi lasta, 10-vuotias poika ja 5-vuotias tyttö.

Jaanan kiinnostus hypnosynnytykseen heräsi huonosti menneen ensisynnytyksen jälkeen. Synnytys oli vaikea ja päättyi komplikaatioon, jossa hän menetti paljon verta. Siitä jäi hämmentynyt olo. Jaana päätti, että seuraavalla kerralla hän valmistautuisi paremmin ja haluaisi paremmin ymmärtää, mitä synnytyksessä tapahtuu.

Kun Jaana viisi vuotta myöhemmin tuli uudestaan raskaaksi, hän asui Isossa-Britanniassa. Paikallisessa neuvolassa hän näki mainoksen Hypno Birthing -kursseista ja päätti osallistua yhdessä miehensä kanssa. Kurssilla Jaana oppi kaipaamiaan asioita.

   
mama-licious