TILAA ASIAKASKIRJE

Saat säännöllisesti tietoa tärkeistä äitiysaiheista, uutuustuotteista, tarjouksista, sekä Bebesinfo-tilaisuuksista.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja tilaa

Lisätietoja >>

HAKU

Etsi artikkeleita hakusanoilla.

Mistä kaikki alkoi

Hei,

Olemme Päivi Laukkanen ja Marianne Molin, sisarukset ja Bebesin perustajat. Ajatus yhteisestä yrityksestämme sai alkunsa vuonna 2001, kun Päivi synnytti esikoistyttärensä Pinjan ja Mariannesta tuli Pinjan kummitäti ja ”kakkosäiti”.

Huomatessamme miten vaikeaa oli löytää trendikkäitä odotusvaatteita ja laadukkaita lastenvaatteita, päätimme yhdistää voimavaramme ja parhaamme mukaan tuoda helpotusta tilanteeseen. Päivillä oli kokemusta yrittäjyydestä jo seitsemän vuoden ajalta ja Mariannella nuorena sinkkuihmisenä oli mahdollisuus antaa suuri työpanoksensa yritykseen.

Huhtikuussa 2003 avasimme herkullisen Bebes myymälän Forumin Kukontorille Helsingin ydinkeskustaan ja saman vuoden syksyllä Bebes verkkokaupan palvelemaan äitejä pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Uuteen Kampin kauppakeskukseen muutimme alkuvuodesta 2006.

Koska itsekin nautimme kauniista asioista ja hyvästä palvelusta halusimme myymälän ja verkkokaupan tunnelmalla tuoda myös pikkuisen hyvää mieltä äitien arjen keskelle. Kokeneina verkkoshoppailijoina olimme tarkkoja kehitystyössä, sillä tiesimmehän mitä hyvin toimivalta verkkokaupalta vaaditaan. Visuaalisen ilmeen suunnittelussa meitä auttoi isosiskomme Kati Molin. Keväällä 2005 Bebes verkkokauppa sai myös englanninkielisen kieliversion, joten siitä lähtien olemme palvelleet äitejä kaikissa EU-maissa.

Tuotteemme tulevat mm. Tanskasta, Hollannista, Australiasta, USA:sta, Englannista, Belgiasta, Ruotsista ja Suomesta. Haluamme tarjota tarkkaan rajatun valikoiman laadukkaita äitiyteen liittyviä tuotteita.

Vaikka äidiksi tullaankin nykyään vanhempana kuin ennen, niin tyyliltään äidit ovat silti nuorekkaita, ja haluavat pukeutua nuorekkaasti myös raskauden aikana. Haluammekin tuoda maailman valmistajien valikoimista trendikkäimmät ja käytännöllisimmät tuotteet sinun ulottuvillesi.

Omalta äidiltämme opimme jo lapsena, että parhaita materiaaleja vaatteissa ovat puuvilla, pellava, villa ja silkki. Näitä materiaaleja olemme oppineet arvostamaan ja suosimmekin luonnonkuituja aina kun niitä vain on saatavilla. Myös ihonhoito tuotteemme ovat luonnonmukaisia, sillä kaikkien äitien ja pienten vauvojen hyvinvointi on meille tärkeää.

Liikeideaamme kuuluuu myös tiedottaminen ja vanhempien tukeminen synnytykseen, imetykseen ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa. Yhteistyökumppaneitamme ovat alan rautaisimmat ammattilaiset ja toimimmekin säännöllisessä yhteistyössä maamme johtavien imetysasiantuntijoiden ja kansainvälisten kätilöiden kanssa.

Haluamme jakaa asiakkaillemme uusinta kansainvälistä tietoa ja kannustaa vanhempia luottamaan omiin vaistoihinsa. Keväällä 2005 Päivi toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja aloitti kouluttautumisen synnytysvalmentaksi. Bebesin infotilaisuuksissa hän kertoo tuleville vanhemmille synnytyksen fysiologiasta ja eri vaihtoehdoista, jotta vanhempien olisi helpompi tehdä omia ratkaisujaan.

Keväällä 2009 lanseerasimme uuden bebesinfo-sivustomme, josta vanhemmat löytävät paljon tärkeää tietoa äiiyden ja isyyden matkalle.

Koko Bebesin henkilökunta koostuu kokeneista osaavista äideistä, joilta löytyy kokemusta mm. synnytykseen valmistautumisesta, vesisynnytyksestä, kaksosten imetyksestä, taaperoimetyksestä, vauvantahtisuudesta, kestovaippailusta, kantoliinailusta, perhepedistä, vaistovanhemmuudesta, rokotusvalinnoista sekä positiivisesta lastenkasvatuksesta. Näistä asioista jaamme tietoa Bebes-info tilaisuuksissamme ja paljon mielenkiintoista luettavaa löydät myös laajasta kirjavalikoimastamme.

Toivotamme sinulle ihania, onnellisia hetkiä äitinä ja isänä, sekä miellyttäviä ostoshetkiä Bebesissä.

Päivi, Marianne ja Bebes-tiimi

Tämä kuva on otettu meistä sisaruksista samoihin aikoihin, kun suunnittelimme ensimmäisen Bebes-myymälän avaamista Forumin Kukontorille vuonna 2002.

   
mama-licious