TILAA ASIAKASKIRJE

Saat säännöllisesti tietoa tärkeistä äitiysaiheista, uutuustuotteista, tarjouksista, sekä Bebesinfo-tilaisuuksista.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja tilaa

Lisätietoja >>

HAKU

Etsi artikkeleita hakusanoilla.

Bebes tarjoaa asiakkailleen nyt myös doulapalveluita

Tuoreilla vanhemmilla on useita haasteita - synnytyksestä toipuminen, vastuu vastasyntyneen hoidosta, väsymys, imetyksen ja vauvanhoidon oppiminen, uuden tulokkaan viestien ymmärtäminen, hänen persoonallisuuteensa tutustuminen ja siihen päälle normaali arki kotitöineen. Joskus äidin tai vauvan terveydentila vaatii erikoisjärjestelyjä ja perhe tarvitsee enemmän tukea ja apua, kuin mitä oli odottanut.

Tutkimukset osoittavat, että mitä enemmän apua ja tukea äiti saa synnytyksen jälkeen, sen paremmin hän toipuu sekä henkisesti että fyysisesti. Hän onnistuu paremmin imetyksen haasteissa, hänellä on parempi itsetunto ja vähemmän synnytyksen jälkeistä masennusta.

Bebes tarjoaa nyt tukea näihin haastaviin tilanteisiin. Postpartum doula edesauttaa tuellaan suurien muutoksien aikaa perheessä, keskittyen perheen henkiseen hyvinvointiin.

Doula on koulutettu postpartum ajan muutosten aiheuttamiin henkisiin ja fyysisiin haasteisiin, hän ymmärtää vastasyntyneen tarpeet ja viestit, osaa neuvoa imetyksessä sekä pulloruokinnassa ja tukee vanhempia antamalla heille tutkittua tietoa ja käytännön apua. Doulalla on myös kontaktit ja tieto, mistä hakea lisää tukea ja apua perheelle mahdollisiin eri ongelmiin.

Doula tunnistaa perheen sen hetkiset tarpeet ja toimii niiden mukaan. Hän on kuin äitihahmo tuoreelle äidille. Joku joka tukee, kehuu, kannustaa, hieroo, hoitaa, kuuntelee ja ymmärtää.

Doulapalveluista voi hakea myös kotitalousvähennystä.

   
mama-licious