TILAA ASIAKASKIRJE

Saat säännöllisesti tietoa tärkeistä äitiysaiheista, uutuustuotteista, tarjouksista, sekä Bebesinfo-tilaisuuksista.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja tilaa

Lisätietoja >>

HAKU

Etsi artikkeleita hakusanoilla.

Ensiaskelten opetteluun

Pediped Originals -kengät (koot 17-21) ovat ihanteelliset ensikengät. "Paras valinta avojalkojen jälkeen".

Käsitys jäykistä, kovapohjaisista ja korkealle nilkkaan ulottuvista ensiaskelkengistä on vanhentunut. Nykysuositusten mukaan lapsen olisi parasta opetella kävelyä paljain jaloin. Silloin kun se ei ole mahdollista, tulisi jalkaan pukea pehmeät nahkapohjaiset kengät tai tossut. 

Ensiaskelia opetellessa on tärkeää että lapsen jalka voi aistia lattian. Pediped Originals -kengän pehmeät pohjat antavat jalan taipua kuten paljain jaloin kävellessä. Pediped-kengissä pienten jalkojen lihakset saavat harjoitusta ja kehittyvät luonnollisella tavalla.

Rohkaisemme käyttämään Originals-mallia mahdollisimman pitkään. Kun lapsi oppii kävelemään on aika siirtyä tukevampaan Grip & Go -malliin.


Pediped-yrityksen mottona on mukavuus, laatu ja tyyli, juuri tässä järjestyksessä. Kenkien mukavuus ja toiminnallisuus ovat pitkän kehitystyön tulos. 

Pediped Originals®, Grip 'n' GoTM ja Flex® ovat saaneet tunnustuksen "American Podiatric Medical Association (APMA)" -järjestöltä lapsen jalan tervettä kasvua edistävänä jalkineena. Ensivuodet ovat erityisen tärkeitä lapsen jalan terveelle kehitykselle. Kun valitset Pediped kengät, tuet jalan kehitystä pitkällä tähtäimellä.

Lapsen jalan mittaus. Lapsen jalka kannattaa mitata ennen tilausta. Avuksi voit tulostaa mallikuvan (PDF). Suosittelemme, että mittaat lapsen jalan hänen seistessään. Kerro meille tilatessasi jalan pituus senttimetreinä, niin varmistamme, että lapsesi saa varmasti oikean kokoisen kengän.

Tulosta mallikuva jalan mittausta varten tästä (PDF).

Lue lisää tästä aiheesta:

Katso Pediped-valikoima Bebes-verkkokaupassa
Liitetiedostot:

Mallikuva jalan mittausta varten malli_jalan_mittaukseen.pdf 268 kt
 
   
mama-licious