TILAA ASIAKASKIRJE

Saat säännöllisesti tietoa tärkeistä äitiysaiheista, uutuustuotteista, tarjouksista, sekä Bebesinfo-tilaisuuksista.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja tilaa

Lisätietoja >>

HAKU

Etsi artikkeleita hakusanoilla.

Asiantuntijamme yhteistyössä

Tämän sivuston rakentaminen on pitkällisen työn tulos. Sisällön tuottamisessa ovat olleet apuna useat kotimaiset kätilöt, sekä ulkolaiset asiantuntijat. Kiitos kaikille kätilöille ja eri alojen asiantuntijoille, jotka ovat olleet tukemassa tämän sivuston toteutumista:

Katja Koskinen IBCLC, Kätilö, imetysasiantuntija, vauvamyönteisyykouluttaja, Vuoden kehittäjäkätilö 2008, Espoo
Katja on työskennellyt kätilönä ja imetysohjaajakouluttajana lähes 10 vuoden ajan. Imetyksen kysymyksissä Katja on maamme eturivin ammattilainen. Lisäksi hän kouluttaa ja valmentaa terveydenhuollon ammattihenkilöstöä imetysasioissa. Katja on ensimmäisenä Suomessa suorittanut kansainvälisen, arvostetun imetysohjauksen ammattitutkinnon eli IBCLC-tutkinnon. Vuonna 2008 hänet valittiin vuoden kehittäjäkätilöksi. Hänellä on imetykseen erikoistunut neuvonta- ja koulutuspalvelu, Silkkipää ky.

Taru Ihalainen, Birth Centre Kätilö, vesisynnytyskouluttaja, Lontoo UK
Tarulla on kätilökokemusta jo 17-vuoden ajalta. Hän on työskennellyt kätilönä Suomessa Hyvinkään aluesairaalassa ja Kätilöopiston Haikaranpesässä, sekä Lontoossa Watford General ja Royal Free sairaaloissa. Hän on ollut mukana perustamassa ja työskentelemässä näiden sairaaloiden kodinomaisissa Birth Centreissä. Tarulla on erityisosaamista vesisynnytyksestä sekä normaalin synnytyksen hoidosta ilman toimenpiteitä ja lääkkeitä.

Päivi Kiili, Kätilö, imetyskouluttaja
Päivi Kiili on yksi maamme johtavia imetysasiantuntijoita. Hän valmistui imetysohjaajakouluttajaksi vuonna 2003. Oman yrityksensä Mammaliinan pyörittämisen ohella hän työskentelee HUS Naistenklinikan lapsivuodeosastolla. Päivin työhön kuuluu henkilökunnan kouluttamista, imetysryhmien vetämistä sekä äitien ja isien yksilöllistä ohjausta imetykseen liittyvissä asioissa. Hän on kouluttanut imetysohjaajiksi lähes parisataa kätilöä, lastenhoitajaa, perhetyöntekijöitä ja terveydenhoitajia pääkaupunkiseudun sairaaloissa ja neuvoloissa, sekä Hämeenlinnan synnytyssairaalassa ja neuvoloissa. Päivi vastailee imetyskysymyksiin Vauvalehden neuvolapalstalla, sekä toimii imetysasiantuntijana Bebesinfo-sivuston asiantuntijapalstalla.

Linda Andberg, Kätilö
Linda on työskennellyt Norjan Bergenissä Kätilöjohtoisessa Storken synnytysyksikössä, jossa suurin osa synnyttäjistä synnytti vedessä. Osastolla käytettiin myös paljon akupunktiota synnytyksen hoidossa ja imetysongelmissa. Kokemusta luonnonmukaisen synnytyksen tukemisesta hän on saanut myös työskennellessään BB Stockholmissa, sekä arvostetun Karolinska sairaalan neonataali osastolla Ruotsissa. Siellä hän oli mukana kehittämässä keskosten imetystä ja kenguruhoitoa. Naistenklinikan perheosastolla Helsingissä Linda oli osaston imetysvastaava ja mukana keskostyöryhmässä sekä vauvamyönteisyys työryhmässä. Hän oli myös mukana kehittämässä ja toteuttamassa  os.61 omaa perhevalmennusta.  

Mirka Ranta, Kätilö
, Haikaranpesä
Mirka on vuonna 2008 valmistunut kätilö. Hän on työskennellyt Kätilöopiston Haikanpesässä ja on erityisesti kiinnostunut luonnonmukaisesta synnytyksestä.

Lasse Maijala, Osteopaatti, AMK, MRO
Lasse on Helsingin ammattikorkeakoulusta vuonna 2006 valmistunut osteopaatti. Hän on erikoistunut lastenosteopatiaan Englannissa vuoden ajan ja on tämän lisäksi käynyt useita jatkokoulutuskursseja. Lasse on Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen TEO:n rekisteröimä terveydenhuollon ammatinharjoittaja. Hän on Suomen osteopatiayhdistyksen hallituksen jäsen.

Kiitokset myös kansainvälisille konsulteillemme:

Debra Pascali-Bonaro, B. Ed., CD (DONA), LCCE, New Jersey, NJ; USA
Debra on yksi maailman arvostetuimpia doulakouluttajia. Hän on toiminut Lamaze Internationalin synnytysvalmentajana jo yli 20 vuoden ajan. Hän on kansainvälisen MotherBaby -ohjelman (International MotherBaby Iniative IMBCI) varapuheenjohtaja, sekä Doula's of North American (DONA) entinen puheenjohtaja.

Andrea Robertson Sydney, Australia
Andrea on yksi maailman johtavia asiantuntijoita synnytysvalmennuksen saralla. Hän on kirjoittanut useita kirjoja ja artikkeleita ja matkustaa aktiivisesti ympäri maailmaa luennoimassa synnytysvalmentajille, kätilöille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille. 

Teri Shilling, MS, CD(DONA), IBCLC, LCCE New York, NY, USA
Teri on Passion for Birth -organisaation ohjelma johtaja. Hän kehittää jatkuvasti uusia ideoita synnytysvalmentajille, jotta perhevalmennus olisi innostavaa ja mielenkiintoista. Hän on Lamaze International -organisaation synnytysvalmentajakouluttaja. Hän on DONA-tutkinnon suorittanut doula ja IBCLC imetysasiantuntija.

Julie Clarke, Independent Childbirth and Parenting Educator, Sydney Australia
Julie on toiminut yksityisenä synnytys ja vanhemmuusvalmentajana jo 18 vuoden ajan. Hän on myös tutkinnon suorittanut Calmbirth® instructor, sekä hyväksytty Advanced Educator with the National Association of Childbirth Educators Inc (NACE Inc)

Sivuillamme on käytetty paljon seuraavien valokuvaajien kuvia:

Kati Molin

Kati on Espoolainen valokuvaaja. Hän on koko Bebesin historian ajan ollut vastuussa mm. verkkokaupan tuotekuvauksista ja nyt saamme ihastella hänen upeita kuviaan myös tällä sivustolla. Kati on myös suunnitellut sivustomme visuaalisen ilmeen.

kuva / elina_omakuva.jpgElina Manninen

Elina on perhekuvauksiin erikoistunut valokuvaaja ja tällä hetkellä työskentelee Bebesissä verkkokaupan tuotekuvausten ja päivitysten parissa.

Sivuston suunnittelu, toteutus ja ylläpito: Päivi Laukkanen, Childbirth Educator

Sivuston tekninen toteutus: Jaakko Oksa.

   
mama-licious